Hopp til innholdet

På grunn av den nåværende situasjonen med flere store raid over hele verden mot IPTV-forhandlere, kan vi ikke koble til noen forhandler! Du kan lese mer HER og HER om de siste raidene, så du forstår nok hvorfor du bør få en VPN NÅ! For å kjøpe abonnementet vi synes er best, trenger du bare å gå til AliExpress og søke på IPTV!

Surf trygt på internett når du bruker iptv

Så sent som for en uke siden var det et massivt raid i flere land mot spillere som distribuerte IPTV-tjenester. Blant annet ble det beslaglagt servere som inneholder nesten 50 millioner brukeres kontoinformasjon. Så det er gode grunner til å sørge for at det du gjør på internett ikke kan spores.

Vi ble kontaktet av avisen

Vi i IPTVis ble kontaktet av en stor avis som lurte på om vi kunne tenke oss å sette opp et intervju, og siden vi ikke selger noen IPTV-tjenester selv, ble vi enige om å snakke med en journalist derfra via Tele. Da fant vi ut at politiet for tiden gjennomfører en omfattende etterforskning, der et stort antall IPTV-tjenester og forhandlere er i en dårlig situasjon.

Hva koster det deg å surfe anonymt, og bruke iptv sikkert?

Med kanalpakken som vi anser for å være den beste i testing, koster den bare ca $ 18 per år. Hvis du da også vil kunne bruke den uten å bli fanget, og risikere millioner i straffer, bør du også kjøpe en VPN-tjeneste for omtrent $ 30 per år. Totalt koster det rundt $ 50 å bruke iptv-kanaler

Razzia

Når det er sagt, sier vi ikke at du ikke kan bruke en IPTV-tjeneste eller ikke, men vi vil gi deg en sterk anbefaling om å ta forholdsregler i slike tilfeller. Det minste du kan gjøre som lar deg surfe sikkert og anonymt, er å skaffe deg en VPN.

1. BRUK EN VPN

Vi har forkynt bruk av VPN i lang tid nå, og vi oppfordrer alle som bruker IPTV-tjenesten til å investere i en VPN-tjeneste med en gang. Dette sikrer at all trafikken din først går via en server i utlandet, hvor du får en ny IP-adresse. Dette betyr at det ikke er mulig å se hvem som gjorde hva.

I dag, etter alle de siste raidene, anbefaler alle IPTV-leverandører at du bruker en VPN, og de har innebygde funksjoner for det i programvaren du får.

Det eneste negative med å bruke en VPN er at du må ha en stabil VPN-leverandør, slik at du ikke blir for treg og treg internett. I Sverige, dessverre, er det bare noen få stykker som holder mål for deg for å unngå etterslep i sendingen. Vi har skrevet en artikkel som viser den beste vpn-tjenesten du kan kjøpe akkurat nå.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria