Hopp til innholdet
AliExpress-IPTV

Et IPTV-abonnement koster omtrent $ 15 – $ 18 for en 12-måneders pakke. I dette får du alle idretter, og filmkanaler. Du får også alle vanlige kanaler som ikke teller som premiumkanaler.

Dessverre kan vi ikke lenger koble til dem ettersom myndighetene har hatt oss. Men alt du trenger å gjøre er å gå til AliExpress.com, og deretter søke på IPTV.

Noen ganger kan du søke litt, og søke etter ord som «HD TV«, «IPTV Subscription» «m3u» eller «world tv«. De prøver å gjemme seg, men det er mange selgere på AliExpress. En annen måte er å først gå inn i IPTV-bokser, for da dukker det vanligvis opp rene abonnementer.

NordVPN koster deg omtrent $ 3 i måneden hvis du kjøper et 1-2 års abonnement fra dem. Dette er noe vi tror alle burde investere i, ettersom myndighetene jager IPTV-brukere og forhandlere med en blåselys akkurat nå. Dette er billige penger for å unngå å risikere bøter på mange millioner på grunn av straff til TV-selskaper.

Les gjerne vår artikkel om sikkerhet, så vil du bedre forstå hvorfor vi så sterkt anbefaler at du skaffer deg en VPN. Mer informasjon om tjenesten finner du på VPN-selskapets egen nettside.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria