Hopp til innholdet

Beste VPN-tjenesten

Her er den beste VPN-tjenesten som du i Norge kan kjøpe for å være anonym når du bruker IPTV-tjenester.

VPN

Hva er en VPN?

VPN står for "virtuelt privat nettverk" og er en tjeneste du bruker for å skjule identiteten din på internett. Ideen med VPN-tjenester er at du skal gå gjennom en VPN-tunnel som er en VPN-server, og når dette skjer, blir alle dine inn- og utdata kryptert. Dette lar deg være anonym, og ingen kan se verken IP-adressen din eller andre spor av hva du har gjort med internett.

Hvordan en VPN-tjeneste fungerer!

En VPN-tjeneste er veldig enkel i selve kjøringen, alt du gjør er at du kobler til en VPN-klient som krypterer alle dataene dine. Dette gjøres ved å laste ned VPN-appen deres, og deretter velge hvilken server du vil koble til i deres VPN-nettverk. Når dette er gjort, vil all trafikk fra enheten din gå gjennom en VPN-tunnel, og du er nå trygg.

Beste VPN i Norge!

NordVPN er uten tvil den beste VPN-tjenesten akkurat nå, selv om nummer 2 på vårt beste innen testing av VPN-tjenester også fungerer bra. Den store forskjellen er prisen, der Nord VPN koster omtrent halvparten av det som nr. 2 gjør. NordVPN er også verdens største VPN-nettverk, og det har over 5600 VPN-servere i nettverket. Dette har gjort dem til det åpenbare valget for alle som i det minste burde ha det for IPTV. Det er få tjenester som ganske enkelt kan kryptere HD-streaming uten at det blir hacket i live streaming. Så dette er det opplagte valget akkurat nå!

# 2 Beste VPN-tjenesten

Vi tror at den andre gode tjenesten er ExpressVPN, som veldig godt kunne vært den beste VPN-tjenesten i 2020 hvis det ikke var for prisen. ExpressVPN og NordVPN er kongene til VPN. Det er også bare disse to som holder hvis du skal kjøre livestreams med IPTV-tjenester hvis det ikke skal hackes. Du trenger ganske enkelt den raskeste tjenesten, mens den må være den tryggeste når vi har med IPTV å gjøre. Så er det disse to det handler om.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria