Hopp til innholdet

VÅR BESTE I TEST AV DEN BESTE IPTV-TJENESTEN

Nedenfor har du den beste IPTV-tjenesten 2020, og den beste VPN-tjenesten akkurat nå for abonnementet ditt. Vi har sett på hvilket kanaltilbud du får i abonnementet, og hvor sikker og rask VPN-tjenesten er. Hvis du vil se nærmere på hvilke TV-kanaler som er inkludert, finner du alle kanalene her. Vi synes også du bør lese litt om sikkerhet, og hva en VPN gjør for deg før du kjøper et abonnement. Alle priser finner du på varesidens priser.

AliExpress-IPTV

AliExpress er verdens nest største markedsplass etter Amazon, men de eies av kinesere. Dette lar deg finne omtrent hva som helst på plattformen deres, og en av disse tingene er IPTV-abonnementer.

Dessverre kan vi ikke lenger koble til dem ettersom myndighetene har hatt oss. Men alt du trenger å gjøre er å gå til AliExpress.com, og deretter søke på IPTV.

Noen ganger kan du søke litt, og søke etter ord som «HD TV«, «IPTV Subscription» «m3u» eller «world tv«. De prøver å gjemme seg, men det er mange selgere på AliExpress. Et 12-måneders abonnement koster omtrent $ 15 – $ 20.

NordVPN er verdens største VPN-tjeneste, og har flest servere av alle VPN-tjenester. Dette har lenge vært det opplagte valget for alle som ønsker å bruke det til IPTV-kanaler. Dette er fordi bare noen få VPN-tjenester på markedet er i stand til å kryptere all mengden data som en live stream krever uten å begynne å hacke.

De få andre tjenestene som kan gjøre det, er hovedsakelig for selskaper, eller ExpressVPN, da de også er gode, men dobbelt så dyre. Så vår anbefaling er definitivt NordVPN som bare koster deg rundt $ 30 dollar i året. Du finner mer info om tjenesten på VPN-selskapets nettside.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria